Chat with us, powered by LiveChat

 Cum complimentezi femeile?

 

Acest articol se adreseaza in special barbatilor care sunt intr-o relatie de lunga durata sau sunt casatoriti.

Dragul meu,

Iti scriu aceste randuri din unghiul unei prietene bune.

Am observat acesta mecanicitate de a oferi complimente atat barbatilor cand si femeilor.

Este frumos cand ne complimentam unii pe altii, insa modul in care tu, barbat o faci poate fi, uneori, prea mult pentru o femeie.

Fiecare femeie pe care tu o complimentezi are minim un barbat de la care primeste cuvinte frumoase in mod regulat (fie sot, fie prieten, fie coleg, fie cineva de pe strada sau de pe facebook sau din metrou).

O femeie nu are nevoie de complimentele unui barbat care este intr-o alta relatie!

De ce iti spun asta?
O femeie care primeste un compliment de la un barbat aflat intr-o relatie de lunga durata sau mai mult este sotul cuiva, le primeste de multe ori cu reticenta, rusine, confuzie, rare cazuri cu respect si cu banuiala ca vrei ceva de la ea (mai ales daca acele persoane nu se vad zilnic sau nu se stiu din copilarie ori nu au o relatie de sora, verisoara, mama, matusa).

Barbatul care complimenteaza cu dulcegarii o femeie din afara relatiei de cuplu, esueaza in credibilitate.

Niciuneia dintre parti nu-i va oferi respect, credibilitate si mai ales demnitate  –  nici sotiei sau prietenei sale, nici femeii din exterior pe care o complimenteaza, nici lui insusi –

Cum ti-am scris mai sus, este frumos sa ne facem complimente unii altora, insa exista o oarecare conduita cand suntem responsabili intr-o relatie.

Barbatului aflat intr-o relatie, nu ii sta bine sa ii spuna unei femei din exterior: „Esti sexy. Dai toti barbatii pe spate!”, “Esti din ce in ce mai frumoasa!”,  “Ce buze frumoase ai! Iti sta bine cu ruj rosu.”, „Esti minunata!”, „Iti pup mainile.” sau „poetiseme” ca: „Vocea ta e mai frumoasa decat toate sunetele naturii.”,  „Iti multumesc ca esti in viata mea!”, “Iti multumesc ca faci parte din viata mea!”, “Esti in inima mea!” etc.

Daca tu comunici astfel in exterior, cum mai comunici cu femeia de langa tine?…

Iti mai amintesti? Puterea cuvintelor…

Modul acesta de adresare este intim si se cuvine doar femeii cu care esti in relatie (asta, daca iti doresti, bineinteles sa ramana langa tine).

Cand poti folosi aceste dulcegarii?

  1. Cand NU esti intr-o relatie;
  2. Cand esti un artist foarte emotional, in special poet iar nevoia ta de exprimare este acuta.

Asadar, daca nu esti singur si nici poet, mai bine spune-ti-le tie, daca persoanei iubite „nu iti mai vine sa-i zici” sau nu te mai inspira.

O astfel de „terapie” pentru femei o poti folosi cand esti singur, fara relatie si ai certitudinea ca si femeia careia ii adresezi dulcegariile este singura.

Cand esti singur si ea singura, posibil ca dupa „poetismele” tale, ea sa se incite, sa se deschida iar intre voi sa inceapa flirtul (ca la animale: cand masculul se gudura pe langa ea si ea ii raspunde cand stie ca nu e in primejdie).
Atunci ai sanse mai mari sa primesti raspunsuri frumoase si sa ai succes.

Revenind la barbatul demn din relatie: Cand esti intr-o relatie, foloseste complimente simple catre alte femei.
Complimentele sau afirmatiile ca: „Iti sta bine cu bluza asta.”, „Iti multumesc pentru masa!”, „Ce idee buna ai!”, „Foarte buna mancarea!”, „Multumesc ca m-ai sunat!”, „Iti sta mai bine cand zambesti.” „Sarut-mana!” sunt mult mai bine-primite, sunt credibile, iti aduc respect si denota bun-simt.

Energia relatiei tale se pierde cand dai atat de mult in exterior (cuvinte, timp, ajutor constant).

De ce nu o indrepti spre relatia ta?

Propunerea mea, daca imi permiti, este sa pastrezi aceste moduri de comunicare, doar cu persoana cu care ai o relatie de iubire.

Orice femeie isi doreste sa fie speciala pentru barbatul ei si sa ii spuna doar ei „Iubita mea.”
Ai castiga mult in fata ei daca ai pastra doar pentru ea asftel de moduri de adresare plus alte lucruri…

Succes la pastrarea relatiei!

Comments are closed.